This plugin hasn’t been tested with the latest 3 major releases of WordPress. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.

Moradam SEO

Description

Sunduğumuz seo eklentileri ile web sitenizin yönetici paneli aracılığıyla gerekli tüm ölçümleri kontrol edebilir ve bunları gerçek zamanlı olarak izleyebilirsiniz.
Bu günlerde trafiğin en büyük kısmı mobil kullanıcılardan geliyor. Bu nedenle web sitenizin yükleme süresi Google için en önemli sıralama faktörlerinden biridir.
MoradamSEO, web sitenizi optimize etmenize ve yükleme süresini ve performansını artırmasına yardımcı olur. Bir Web sitesini görüntü optimizasyonu yoluyla hızlandırıyoruz.
Resimlerinizin daha hızlı yüklenmesini sağlayarak web sitenizin kullanıcı deneyimini geliştirir ve daha fazla dönüşüm elde edersiniz. Moradam SEO, Google’da üst sıralarda yer
almak isteyenler için çok önemli olan hem optimizasyon hem de analiz araçlarından oluşan kapsamlı bir araç takımıdır.

  1. En üstteki anahtar kelimeler” en üstteki Anahtar Kelimeler » bölümü, web sitenizin Google organik arama sonuçlarında sıraladığı tüm anahtar kelimelerin yanı sıra sıralanan sayfaları ve belirli bir anahtar kelime için SERP konumlarını gösterir. Bu bölüm, web sitenizin en az bir anahtar kelime için sıralandığı arama motorlarını gösterir. Size kolaylık sağlamak için, bu liste sıralaması olan anahtar kelime sayısına göre azalan düzende sıralanır. ÜST rütbeli Anahtar Kelime sayısı zamanla nasıl değiştiğini Bu grafikte zaman içinde anahtar kelime değiştirir. Web siteniz için Google 1-100 organik arama sonuçlarındaki tüm konum değişikliklerini izlemenize yardımcı olur. Anahtar kelime sıralaması Moradam SEO eklentisini kullanarak, web sitenizin Google 1-100 organik arama sonuçlarında sıraladığı anahtar kelime sayısını kolayca kontrol edebilir ve bu verileri daha önce almış olduğunuz anahtar kelimelerle karşılaştırabilirsiniz. İhtiyacınız olan verileri almak için kullanışlı filtrelerimizi kullanın. Verileri anahtar kelimeler, bir web sitesinin URL’si, ilk 1-100’deki sıralamalar ve konum değişiklikleri dahil olmak üzere çeşitli ölçütlere göre sınıflandırabilirsiniz. Örneğin, yapısında “satın al” kelimesi bulunan ve Google’da en üst sıralarda yer alan bir anahtar kelime için sıralanan mevcut tüm sayfaları filtreleyebilirsiniz.
  2. En iyi sayfalar bu bölüm, Web sitenize en yüksek organik trafik payını sağlayan sayfaları gösterir. Onlara özel dikkat gösterdiğinizden emin olun – mevcut tüm SEO hatalarını düzeltin, benzersiz içerik ekleyin ve onlara daha fazla organik trafik çekmek için bu sayfaları tanıtın. En iyi sayfa zaman içinde değişir bu grafik, Google’ın en üst sıralarında yer alan web sayfalarının sayısının zaman içinde nasıl değiştiğini gösterir. Ölçeği değiştirerek, verileri bir hafta veya bir ay boyunca görüntüleyebilirsiniz. Performans farkı Bu bölüm, daha önceki bir tarihin aksine Google 1-100 organik arama sonuçlarındaki web sitesi sayfalarının sayısını gösterir. Ölçeği değiştirerek, farkı bir hafta veya bir ay boyunca kontrol edebilirsiniz. Seçilen sayfalar için anahtar kelime istatistikleri bu grafik, seçilen sayfaların daha önce sıralandığı anahtar kelime sayısındaki değişiklikleri gösterir. Üstteki sayfalar tablo, seçilen tarihler için verilen sayfanın Google üst’te sıralandığı anahtar kelime sayısını gösterir. İhtiyacınız olan verileri kontrol etmek için filtreleri kullanın. En iyi sayfalar listesini URL’nin tamamına veya bir kısmına göre filtreleyebilirsiniz. Google 1-100’e girmiş sayfaları da seçebilirsiniz.
  3. Rakipler Bu bölüm, web sitenizin sıralamasına benzer anahtar kelimeler için Google’da 1-100 arasında yer alan tüm web sitelerini gösterir. TOP-100’deki tüm anahtar kelimelerin sayısına göre web sitenizin rakipleriniz arasında hangi konumda olduğunu öğrenin. Rakipler sıralamasındaki konum işte web sitenizin rakipleriniz arasında TOP-100’deki tüm anahtar kelimelerin sayısına göre tuttuğu konum. Paylaşılan anahtar kelimeler aşağıdaki bloklar, web sitenizin ve en iyi 500 rakibinizin Google’da sıraladığı paylaşılan anahtar kelimelerin sayısını gösterir. Burada, mevcut dönem ve 3 ay önceki anahtar kelime sayısındaki farkı da kontrol edebilirsiniz. Paylaşılan anahtar kelimeler dinamikleri grafik, seçilen rakiplerin Google’ın en üst sıralarında yer aldığı paylaşılan anahtar kelimelerin sayısındaki değişiklikleri gösterir. Google TOP’DAKİ rakipler Aşağıdaki tablo, web sitenizin ve rakiplerinizin Google TOP’TA sıraladığı paylaşılan anahtar kelimelerin sayısını gösterir. Paylaşılan anahtar sözcük sayısındaki farkı daha önceki bir tarihin aksine de izleyebilirsiniz. İhtiyacınız olan verileri kontrol etmek için filtreleri kullanın. Rakiplerinizin web sitelerini alan adının tamamına veya bir kısmına göre filtreleyebilirsiniz. İlk 1-100’e giren web sitelerini de seçebilirsiniz.

NEDEN MORADAM SEO EKLENTİMİZİ SEÇMELİSİNİZ ?

✔ WordPress web siteleri için hepsi bir arada SEO aracı.

✔ En son analitik veriler.

✔ Kullanıcı dostu arayüzü.

✔ Detaylı grafikler.

✔ Bir sürü veri filtresi.

✔ Düzenli güncellemeler ve yeni özellikler.

Bu eklenti ücretsizdir Moradam SEO eklentisinin nasıl kurulacağı

  1. WordPress yönetici Panelinizde ‘eklentiler > yeni Ekle’ seçeneğini belirleyin.

  2. Arama alanına ‘Moradam SEO’ yazın.

  3. Moradam SEO eklentisini bulduktan sonra yükleyin.

  4. Ardından eklentiler sayfanızdaki Moradam SEO’YU etkinleştirin! Hazır!

  5. Moradam SEO eklentisinin tüm özelliklerini kullanabilirsiniz.

Manuel kurulum

  1. Manuel kurulum moradam-seo klasörünü /wp-content/plugins/ dizinine yükleyin.

  2. Yönetici panelinizdeki ‘eklentiler’ menüsünden Moradam SEO’YU etkinleştirin.

Screenshots

Reviews

Read all 1 review

Contributors & Developers

“Moradam SEO” is open source software. The following people have contributed to this plugin.

Contributors

Translate “Moradam SEO” into your language.

Interested in development?

Browse the code, check out the SVN repository, or subscribe to the development log by RSS.

Changelog

1.0.7 [January 1, 2022]

  • Türkçe Yama Hataları Giderildi

1.0.6 [Dec 21, 2021]

  • Daha Fazla Eklenti Ekran Görüntüsü Eklendi.

1.0.5 [Dec 21, 2021]

  • Eklenti Ekran görüntüleri eklendi.

1.0.3 [Dec 21, 2021]

  • Eklenti İconları eklendi.

1.0.2 [Dec 20, 2021]

  • Türkçe Yama 1.1 Hazırlandı ve Yamada iyileştirmeler yapıldı.

1.0.1 [Dec 20, 2021]

  • Türkçe Yama 1.0 Hazırlandı ve Yayımlandı.

1.0.0 [Sep 8, 2021]

  • İlk Versiyon Yayımlandı.